A ráncok az arcon: beszél az egészségre

A ráncok az arcon a miénk, de átvernek, több, mint gondolnánk. Hol van a ráncok az arcán, valami azt mondja az egészségre. A ráncok az arcon: beszél az egészségre

A ráncok az arcon mondani az egészségre. Keresztirányú ráncok a homlokon. Ráncok álla, szája. Szeme körül ráncok

Egyes nők harcot a ráncok. Érthető, de nem feltétlenül, mert a ráncok egyszerűen tartoznak az élet. Mindegy, hogy a ráncok, a nevetés, a szem vagy a ránc a gondolkodás, a homlokán. Ráncok jellemzik nem csak az élet, hanem a jellemzők, ami jellemez minket. Azonban a ráncok is meséljen egy kicsit: hogyan kapcsolódik az egészségre.

Keresztirányú ráncok a homlokon

A keresztirányú vonal a homlokán mindannyian többé-kevésbé hangsúlyos. Sok ember húzza a homlokukon, göndör. Azért, mert ez az, keresztirányú ráncok jelennek meg az idő múlásával. De lehet más oka is. Emma Hobson, egy tudós, a Nemzetközi Dermális Intézet, magyarázza: a ráncok a homlokán lehet beszélni a problémákat, a húgyhólyag vagy a gyomor. „A felső része a homlokán van csatlakoztatva, a hólyag, gyomor. A ráncok ezen a területen azt jelzi, hogy ezek a szervek már hosszú, stresszes, vagy a fertőzések történt.”

Ráncok, irritáció, az alsó homlok különösen beszélni, gyomor problémák. Ha a problémák különösen akut, pattanások vagy kiütések is előfordulhat. Étel intolerancia is megjelenik az alsó része a homlokán.

> Itt találsz egy ultrahangos arckezelés kefével tisztítsa meg a homlokán is optimálisan kívülről

Mi segít?

Ha ráncos, vagy pattanások, kiütések, az alsó szalag, a szakértő nem ajánlja eszik semmit, miután nyolc órakor este. Felszabadítja a gyomrom.

Ráncok álla, szája

Körül ráncok, az ajkak, a száj, a szakértő szerint, jelzi a problémákat, a bél. „A terület a száj körül kapcsolódik a bélben az átok” – magyarázza Bőrápoló szakember Fiona Tak. Különösen mély ráncok orrát, hogy chin jelzik a problémákat az átok.

Ezen kívül, a ráncok a száj jelennek meg, különösen gyakran a menopauza. Amikor a nemi szervek ne várja, sok nő lásd a ráncok a száj körül.

Mi segít?

Azok, akik észre ezeket a ráncokat különös figyelmet kell fordítani arra, hogy a bőr érdekel, hogy ezen a területen. A szakértő azt ajánlja: hámozás után, alkalmazni kivonatok a vörös-tengeri fű, vagy szérum peptidek, hogy a bőr. Nagyon fontos: a Dohányzásról. Mert a ráncok a száj körül is megjelenik az erős dohányosok.

> Itt találsz egy jó szérum álla, szája Amazon

Szeme körül ráncok

Szeme a szervek, a nővérek, ami a máj. „A máj biztosítja a vér tisztítása. Egy diéta, amely kiszűri a méreganyagokat a vér is vezethet jobb ráncok a szeme körül,” a szakértő szerint.

Ha a szemed több duzzadt, mint ráncos, arra is utalhat, egy betegség a szervezetben: magas vérnyomás, vese problémák, vagy hiánya az omega-3 zsírsavak is, mert a szeme dagad.

Mi segít?

Abban az esetben, ha a ráncok, jó anti-aging ellátás segít, hogy szüntesse meg ezt a területet egy kicsit. Hialuronsav vagy retinol lehet javítani.

> Itt találsz egy jó anti-aging szérum hialuronsav az olcsó Amazon

Aki most aggódik, orvoshoz kell. Szervi probléma lehet kimutatni a különböző vizsgálatok. De nem mindig egészségügyi problémák kell lennie, mert a ráncok. Ők is csak egy normális öregedés jele.

 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *